Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snorfietsster aangereden in Goes

Toegevoegd: 16-01-2024, 12.24 uur
De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een ongeval op de Populierenstraat in Goes is aan het einde van de morgen een meisje gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 11.35 uur op de kruising met de Beukenstraat. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen een snorfietsster en een automobilist met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De gewonde vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens naar het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes gebracht. De bestuurder van de auto kon na een verklaring zijn weg vervolgen. De snorfiets raakte fors beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (16-1-2024 om 22:02)
Ja tis een gevaarlijke kruispunt,ik heb jaren daar in Goes zuid gewoont,moest ook regelmatig door de populieren straat was jaren geleden al gevaarlijk maar word steeds erger. Zoals mijn man en ik langzaam naar het kruispunt rijden, worden ze boos die achter je reden, Ook fietser enzv lapen de regels vaak aan hun laars.
Wallie (16-1-2024 om 14:03)
Levensgevaarlijke kruising als je zelf op de populieren/fietsstraat rijdt. Automobilisten rijden veel te hard op de kruising aan, remmen niet of amper en kijken vaak ook nog niet goed uit hun doppen. Al verschillende keren een uitwijk moeten maken zelf. Ga er maar vanuit dat de auto's je niet zien, want je ligt in de kreukels. Jij naar het ziekenhuis en automobilist lekker met de auto weer naar huis.
Cookie-instellingen beheren