Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet voor losliggend zonnepaneel Terneuzen

Toegevoegd: 25-01-2024, 15.41 uur
Brandweer ingezet voor losliggend zonnepaneel Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De brandweerlieden van brandweerpost Stampershoek zijn maandagmiddag ingezet voor een melding van een stormschade in Terneuzen.


De brandweerlieden werden omstreeks 13.55 uur opgeroepen voor de melding van de schade opgelopen door de harde wind. De brandweerlieden werden zonder spoed naar de betreffende woning aan de Laan van Othene gestuurd.

Ter plaatse bleek dat er op het dak van de woning een zonnepaneel los lag. De brandweer heeft de situatie veilig gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (25-1-2024 om 20:40)
@Martin, tsja, ook brandweervoertuigen hebben wel eens onderhoud en keuring nodig. En daarvoor was het nu tijd voor de hoogwerker van brandweer Terneuzen.
Martin (25-1-2024 om 16:55)
Vind het wel raar dat de brandweer van Oostburg helemaal naar Terneuzen is gereden voor zonnepaneel dat los lag.
Cookie-instellingen beheren