Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Personenauto op zijn kop in sloot Yerseke

Toegevoegd: 28-01-2024, 02.41 uur
Geen van de inzittenden raakte gewond.
Geen van de inzittenden raakte gewond.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Een personenauto is zaterdag tegen middernacht op zijn kop in een sloot terecht gekomen. Dat gebeurde in het buitengebied van Yerseke. Niemand raakte gewond.


De auto raakte rond 23.55 uur van de weg bij de Vlakeweg. Waardoor het precies misging, is niet bekendgemaakt. Wel meldt de politie dat de twee inzittenden wonder boven wonder beide ongedeerd zijn gebleven.

Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig uit de sloot te halen en af te voeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-1-2024 om 09:29)
Het zou trouwens mooi wezen als de politie wat vaker hun best doet om via de media te vertellen of iemand onder invloed was of niet. Het valt gewoon op de laatste tijd hoeveel auto's er op hun zij, op de kop of in de sloot belanden. En zeker rond uitgaanstijd. Dat record van vorig jaar moet zeker verbroken worden? We stuntelen wat af op de weg.
Cookie-instellingen beheren