Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook passagier in auto dodelijk ongeval A58 Goes, raakte gewond

Toegevoegd: 29-01-2024, 12.42 uur
Bij het ongeval kwam één persoon om het leven.
Bij het ongeval kwam één persoon om het leven.
© Foto: Roland de Jong
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Bij het dodelijke ongeval op de A58 bij Goes gisteravond, raakte ook een passagier gewond. Dit heeft de politie laten weten. Een 21-jarige man uit 's-Gravenpolder zat ook in het verongelukte voertuig. Hij werd voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. 


Omstreeks 19.00 uur kwam de auto met de twee 21-jarige mannen door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail in de middenberm terecht. Hierdoor moesten anderen voertuigen snel uitwijken. Twee andere voertuigen raakten toch bij het ongeval betrokken. De auto's raakten hierbij beschadigd maar de inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Een 21-jarige man uit Kapelle kwam door het ongeval op het wegdek terecht en overleed direct aan zijn verwondingen. De andere inzittende van het verongelukte voertuig werd voor verdere behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, zo meldt de politie.

Na het ongeval werd de A58 tussen Goes-Zuid en Kapelle enkele uren afgesloten. De politie startte direct een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. "Hier kunnen wij de hulp van getuigen goed bij gebruiken", zo zegt de politie vanmiddag. De politie vraagt mensen die het ongeluk gezien hebben om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Dit kan ook via WhatApp via het nummer 06-12207006.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren