Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade bij ongeval Retranchement

Toegevoegd: 02-02-2024, 18.45 uur
De schade aan de auto was aanzienlijk.
De schade aan de auto was aanzienlijk.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RETRANCHEMENT – Bij een eenzijdig ongeval bij Retranchement is vrijdagmiddag een man gewond geraakt. Zijn auto raakte fors beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.30 uur plaats op de Provinciale weg. Door onbekende oorzaak belandde de bestuurder aan de andere zijde van de weg in de berm en kwam hij met een zwaar beschadigde auto op het naastgelegen fietspad tot stilstand. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse.

De man kon zelfstandig uit de auto komen. Hij is door het medische personeel onderzocht en vervolgens zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. De auto is geborgen door bergingsbedrijf VaRaMo. Een medewerker van de wegenwacht heeft geassisteerd bij de wegafzetting.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren