Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

80-Jarige opgepakt na steekpartij Wemeldinge

Toegevoegd: 04-02-2024, 18.37 uur - Update: 04-02-2024, 20.30 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Op een camping in Wemeldinge is zondag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. In verband hiermee is een 80-jarige man aangehouden. Dat meldt de politie.

De hulpdiensten kregen rond 18.25 uur een melding van een steekincident op een camping aan de Stelhoekweg. Naast twee ambulanceteams is ook een traumahelikopter opgeroepen. Het traumateam kwam uiteindelijk niet ter plekke. Het slachtoffer is overgedragen aan ambulancepersoneel. "Het is onbekend hoe het slachtoffer er aan toe is", aldus een politiewoordvoerder.

Volgens de politie lijkt het incident zich te hebben afgespeeld in de buurt van de begraafplaats aan de Wemeldingse Zandweg, vlakbij de Brouwerijweg. "We richten daar een plaats delict in. De aanleiding voor het voorval zou mogelijk een conflict in de relationele sfeer zijn", aldus de politie. De politie heeft in het kader van het onderzoek een 80-jarige man aangehouden. De politie doet met medewerkers van de Forensische Opsporing en de recherche onderzoek op het terrein van een boerderij. De politie heeft een zwarte mercedes in beslag genomen. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (6-2-2024 om 15:58)
@Rene, zelfs als het er met koeienletters staat Rene, dan ben jij nog steeds niet in staat om te begrijpen wat er gebeurd is? Dan kan je beter zelf je mond houden en gewoon leren lezen. Dit was namelijk in de relationele sfeer. De reden maakt dan niet meer uit. Vreemdgaan, einde relatie etc. mogen stuk voor stuk nooit een geldige reden zijn om te gaan steken, laat staan dat je een mes op zak hebt. Dit had dus niets met schizofrenie of een psychose te maken.
Rene (6-2-2024 om 13:04)
Als mensen niet weten wat er is gebeurt moet je gewoon je mond houden
Domme vlissinger (5-2-2024 om 22:59)
@vlissinger, als je niet weet wat er is afgespeeld hou dan gewoon je grote bek! En niet de internet held uithangen! Voordat je t weet moet jij jezelf even melden bij het pbc.
Zeeuws (5-2-2024 om 20:12)
Oude vandalen
Hans (5-2-2024 om 12:19)
Moet toch niet gekker worden ... en dan zeggen we dat de jeugd agressief is ....
Vlissinger (5-2-2024 om 10:14)
Dan ben je 80 jaar oud en dan ben je nog steeds oorlogje aan het spelen. Jaja, dit bewijst maar weer al te goed dat die doorgedraaide narcisten in hun kleuterjaren zijn blijven hangen. Primitieve gekken.
Cookie-instellingen beheren