Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Verdachte (80) en slachtoffer (69) steekpartij komen uit Wemeldinge

Toegevoegd: 05-02-2024, 10.25 uur
Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.
Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

WEMELDINGE - Zowel het slachtoffer (69) als de verdachte (80) van de steekpartij zondagavond in Wemeldinge komen uit het dorp. De steekpartij vond plaats in de relationele sfeer. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.


Omstreeks 18.25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een mogelijk steekincident aan de Stelhoekweg in Wemeldinge. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Deze kwam overigens niet daadwerkelijk ter plekke. Bij aankomst troffen de toegesnelde hulpverleners een gewonde man aan op een parkeerplaats aan de Zandweg. Het slachtoffer bleek een 69-jarige man uit Wemeldinge.

De gewonde man werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De identiteit van de mogelijke verdachte werd vrijwel direct bekend. De politie kon kort hierop de verdachte, een 80-jarige man uit Wemeldinge, nabij zijn woning aanhouden. De recherche stelde een nader onderzoek in. Hoe het slachtoffer er aan toe is, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren