Weerbericht:
Eerst nog enkele buien. Vannacht en morgenochtend (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval Aldi Tuinstraat Axel

Toegevoegd: 29-06-2007, 13.00 uur
Door: Politie Zeeland

AXEL - De politie is op zoek naar drie mannen van ca 20 jaar en van Noord-Afrikaanse afkomst, die donderdagavond een gewapende overval pleegden op de Aldi in Axel.

Rond 19.30 uur kwamen zij de winkel binnen en bedreigden het aanwezige personeel en een klant met een wapen. Het personeel werd gedwongen de kluis te openen waarna de overvallers er met een nog onbekend geldbedrag vandoor gingen.

Vermoedelijk stapten ze buiten in een auto en reden weg in onbekende richting. De politie is op zoek naar getuigen en met name naar de oudere vrouw die kort voor de overval bij de kassa de drie mannen voor wilde laten gaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750