Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Taakstraf voor veroorzaken ernstig letsel bij ongeval N57 Middelburg

Toegevoegd: 13-02-2024, 14.52 uur
Zowel moeder als kind droegen geen gordel.
Zowel moeder als kind droegen geen gordel.
© Foto: R
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft dinsdag de 37-jarige C. S. uit Middelburg veroordeeld tot een taakstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden. Ook komt ze onder toezicht van de reclassering te staan.


Tegen de vrouw was twee weken geleden een gevangenisstraf van zeven maanden waarvan vier voorwaardelijk gevorderd. De vrouw kreeg deze straf voor het veroorzaken van een verkeersongeval met zwaar lichamelijk letsel op 3 januari 2022.

Bij dat ongeval aan de zuidzijde van het Aquaduct bij Middelburg raakte vooral haar 4-jarige zoontje ernstig gewond. Zowel de vrouw als haar zoontje hadden geen veiligheidsgordel om en werden uit de wagen geslingerd. Het kind liep ernstig hersenletsel op. Ten tijde van het ongeval was de vrouw onder invloed van drank en drugs.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws (15-2-2024 om 15:37)
@de zitter, nou huilie huilie hoor, écht heel erg zielig voor de dader! Ms. kan je d'r handje vasthouden als ze d'r taakstraf moet doen. Vraag me serieus af of ze er nou echt van leert, gezien het feit dat ze al 2x onder invloed is gepakt...vast niet!
de zitter (14-2-2024 om 23:27)
Lijkt lichte straf,maar ik verzeker jullie dat zitten valt niet mee en onder toezicht reclassering moet je ook niet te onderschatten ben door schade en schande er zelf achtergekomen
Zeeuws (13-2-2024 om 23:11)
Een trieste uitkomst! Deze uitspraak doet werkelijk geen enkel recht. Dit soort hersenloze incompetente individuen handelen naar elke scheet die in hun brein opkomt en durven dan te beweren dat het aan de ander ligt. Ik vrees dat dit dan ook niet het laatste incident zal zijn.
een Moeder (13-2-2024 om 21:04)
Hier geen woorden voor .Lieve kindje de dupe .
Goes (13-2-2024 om 18:39)
Neem aan dat dat kindje niet meer bij haar woont? Achterlijk mens.
Miranda (13-2-2024 om 17:56)
Ik noem dat strafbaar onder invloed en met taakstraf er vanaf komen. Als je over de stoep fietst word je nog harder gestraft
Cookie-instellingen beheren