Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Vlam in de pan in Tholen

Toegevoegd: 14-02-2024, 23.05 uur
De bewoners hadden zelf al een geslaagde bluspoging uitgevoerd met een blusdeken.
De bewoners hadden zelf al een geslaagde bluspoging uitgevoerd met een blusdeken.
© Foto: Thomas van Maren
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – De brandweerlieden van Tholen hebben woensdagavond een nacontrole uitgevoerd in een woning. In de keuken was er een vlam in de pan geslagen.


De brandweer werd omstreeks 19.35 uur zonder spoed naar de desbetreffende woning aan de Watermolen gestuurd. Op het adres was de vlam in de pan geslagen en de afzuigkap werd hierbij aangestraald door de vlammen. De bewoners hadden zelf al een geslaagde bluspoging uitgevoerd met een blusdeken.

De brandweerlieden hebben een nacontrole uitgevoerd. Ook is de afzuigkap gedemonteerd om te kijken hoe het afzuigkanaal eruitzag. Daarnaast is er een CO-meting uitgevoerd. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen met de afhandeling van de schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren