Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 114 km

Ernstig ongeluk Oostenrijkweg Nieuwdorp

Toegevoegd: 16-02-2024, 10.16 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP - Bij een ongeval op een bedrijventerrein aan de Oostenrijkweg in Nieuwdorp is vrijdagmorgen een persoon ernstig gewond geraakt. 


Diverse ambulances, politie-eenheden en de Rotterdamse traumahelikopter werden omstreeks 07.35 uur opgeroepen voor het ongeval. Ter plaatse bleek dat er een ongeval was gebeurd met een vrachtwagen. 

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens overgedragen aan het traumapersoneel. Zij hebben het slachtoffer ook onderzocht en vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Aldaar is ook de traumahelikopter weer geland. Brandweer Goes bood assistentie op het heliplatform. 

De bestuurder is door de politie meegenomen om volgens protocol een blaas- en bloedtest af te laten nemen op het politiebureau. Voor deze handeling is een GGD-arts naar het bureau gekomen. De arbeidsinspectie en politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten van Schaik (16-2-2024 om 12:25)
Ik vind 67 jaar ook belachelijk ,die man had al met pensioen gemoeten!!
Vlissinger (16-2-2024 om 11:23)
Dit is de ergste nachtmerrie van veel chauffeurs. Iemand over het hoofd zien en ja ook dat is een menselijke fout. Het is en blijft een beroep waarbij je voortdurend moet opletten en de toenemende drukte op de wegen maken dit er niet makkelijker op. En dit is niet het enige probleem in de transportsector. Geld staat vaak op goed geluk boven veiligheid en dan denk je misschien wat een onzin maar feit is dat als je als vervoerder je aan de rijtijdenwet houdt, dat je dan gegarandeerd falliet gaat omdat de concurrent wel die rijtijdenwet overtreed en de producten zo goedkoper kan vervoeren dan jij. Er wordt door o.a. het ILT te weinig hierop gecontroleerd en de situatie is uit de hand gelopen. Resultaat? Ongevallen met oververmoeide chauffeurs.
Cookie-instellingen beheren