Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Oostenrijkweg Nieuwdorp

Toegevoegd: 16-02-2024, 10.16 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP - Bij een ongeval op een bedrijventerrein aan de Oostenrijkweg in Nieuwdorp is vrijdagmorgen een persoon ernstig gewond geraakt. 


Diverse ambulances, politie-eenheden en de Rotterdamse traumahelikopter werden omstreeks 07.35 uur opgeroepen voor het ongeval. Ter plaatse bleek dat er een ongeval was gebeurd met een vrachtwagen. 

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens overgedragen aan het traumapersoneel. Zij hebben het slachtoffer ook onderzocht en vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Aldaar is ook de traumahelikopter weer geland. Brandweer Goes bood assistentie op het heliplatform. 

De bestuurder is door de politie meegenomen om volgens protocol een blaas- en bloedtest af te laten nemen op het politiebureau. Voor deze handeling is een GGD-arts naar het bureau gekomen. De arbeidsinspectie en politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henk (17-2-2024 om 12:19)
ik was daar aanwezig toen het gebeurde. het was geen voetganger maar een truck chauffeur. gezien ziekte van de terrein medewerker stapten meerdere chauffeurs uit hun wagen om te vragen wie de containers dan ging afzetten. uiteindelijk nam een collega waar dus gingen de chauffeurs weer naar hun truck. helaas het slachtoffer stond nog buiten in de dode hoek van de chauffeur die hem aanreed. die had hem dus niet gezien. tragisch ongeluk dus. heel triest allemaal. iedereen veel sterkte.
een Moeder (17-2-2024 om 00:13)
mevr connie PInna heel veel kracht en sterkte .Wat zal er veel in uw gedachten terug komen.DIe pyn moet u altyd mee torsen .
@ maarten (16-2-2024 om 15:42)
Weet niet of je beetje bekend bent in de transportsector, maar daarin is de pensioen leeftijd 67... Dus misschien is deze chauffeur al wel aan zijn laatste werk jaar bezig.. En dat een leeftijd belachelijk is heb ik al helemaal nog nooit van gehoord! Dus als je bijvoorbeeld 25 bent kan je niks overkomen?
Caroooooo (16-2-2024 om 15:05)
@Maarten van Schaik Lezen is ook een vak .. het gaat hier om de voetganger die is aangereden .. en ja als je met pensioen bent dan mag je daar wandelen of misschien wel met je zoon mee die de vrachtwagen aan het lossen is ..
Connie Pinna (16-2-2024 om 14:48)
Op hetzelfde terrein is onze dochter verongelukt.
Marian (16-2-2024 om 12:53)
@Maarten van Schaik: bedoel je dat als het slachtoffer 5 jaar jonger was geweest, dit ongeval niet was gebeurd?
Cookie-instellingen beheren