Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade bij ongeval kruising Oost-Souburg

Toegevoegd: 22-02-2024, 16.48 uur
Foto 5 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (23-2-2024 om 16:07)
Bij de afslag vanaf Vlissingen naar Souburg rijden er zeker 5 door rood nadat het licht zeer kort op groen staat, hoe groter en sneller de auto, hoe minder geduld en alleen maar haast. Snel camera's plaatsen.
Max Verstappen (23-2-2024 om 16:05)
Ik heb het gevoel dat ik als een pinguïn in de Sahara ben: totaal verkeerd geplaatst en volledig in de war. Serieus, wie dacht er dat een rotonde in Souburg een goed idee was? Ik ben het volledig met iedereen oneens, en als je naar Souburg wilt, kun je maar beter een GPS nemen die sarcasme begrijpt. Misschien moeten we een omweg maken via de maan om die rotonde te vermijden. Ik bedoel, laten we eerlijk zijn, de enige functie die die rotonde lijkt te hebben, is om mensen te laten fronsen en zich af te vragen wie in vredesnaam dat idee bedacht heeft. Laat me raden, een rotonde-liefhebber die toevallig in het gemeentebestuur zat?
Jordi (23-2-2024 om 15:12)
Ik vraag me af of al die mensen door rood rijden. Ik denk eerder dat of dat ook de stoplichten erg strak staan afgesteld. Maw: hij staat nog niet op rood of de ander vliegt al op groen.
Thijs (23-2-2024 om 14:01)
@Plastic fetish Een rotonde? Laten we de doorstroming NOG slechter maken! Veel mensen kunnen al nauwelijks autorijden door gebrek aan inzicht, laat staan dat ze een rotonde op moeten waar ze rechts voorsorteren om links af te slaan omdat ze niet van de binnenbaan naar de buiten baan durven. Of de complete rotonde moet helemaal leeg zijn voordat ze eindelijk eens een keer oprijden. Nee dat sta je straks ook al stil bij de Esso als de brug niet openstaat....
Edjetee (23-2-2024 om 12:24)
@Henkie P: waarom moet er nu weer een BMW rijder bijgehaald worden. Jij bent zeker nog voor zo'n mooie auto aan het sparen?
Bert (23-2-2024 om 08:58)
Inderdaad @Renee Carbaat. Velen rijden daar door rood. Niet allemaal met hoge snelheid, maar te vaak. Ik zie dit ook. Daar zou wel eens iets aan gedaan mogen worden En dan alle rijrichtingen, door rood is ook vanaf de havendorpweg een bekend
Cookie-instellingen beheren