Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade bij ongeval kruising Oost-Souburg

Toegevoegd: 22-02-2024, 16.48 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – Bij een botsing op de kruising van de A58 en de Sloeweg bij Oost-Souburg zijn twee auto’s beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde donderdagmiddag aan het einde van de middag. Door onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing op de kruising met de Havendorpweg. Door de klap raakten beide voertuigen zwaar beschadigd.

De politie heeft het verkeer geleidelijk langs het ongeval geleid. Bergingsbedrijf Kuzee heeft voorzien in de berging van de beide voertuigen. Door het ongeval ontstonden in beide richtingen flinke files.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henkie P (23-2-2024 om 07:00)
Doe maar geen rotonde, liever dubbele banen Vlissingen in. Als er nog zo rotonde komt word het een hel, mensen weten niet eens hoe ze een rotonde moeten nemen. Die rotonde die er naast ligt, daar gebeuren elke 10minuten wel bijna ongelukken. Ga je links neem binnenbaan, rechtsaf, of rechtdoor, neem je de buitenbaan, simpel.. Ohja geef ook eens richting aan, niet iedereen heeft een BMW zonder richtingaanwijzers..
Ja-Ja (23-2-2024 om 06:21)
Zou de redactie er in te volg de leeftijd van de bestuurder/ster er bij willen schrijven.? Anders krijg ik[78jaar] en vele oudere overal de schuld van. Die kruising met verkeerslichten is prima in orde.Rood is stoppen,Oranje stoppen als het kan,Groen doorrijden.En dan nog goed uit kijken. Aan een ieder die haast hebben,ga een kwartier eerder van huis.
Plastic fetish (22-2-2024 om 21:51)
Misschien wordt het eens tijd voor een (speed)rotonde daar. De ruimte is er. Weg met die verkeerslichten.
Arie (22-2-2024 om 18:56)
Onbegrijpelijk!! Een kruispunt voorzien van verkeerslichten???
Rene Carbaat (22-2-2024 om 17:40)
Ik rijd dagelijks over dit kruispunt, er zijn veel doorrijders op de A58 met hoge snelheid door rood licht. Verbaast mij nog steeds dat er geen dodelijke ongevallen zijn bebeurt. Cameras plaatsen zal de veiliheid beinvloeden en veel geld opleveren
Cookie-instellingen beheren