Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gezocht in Axel: 73-jarige vrouw met boodschappentrolley

Toegevoegd: 03-03-2024, 19.58 uur
Gezocht in Axel: 73-jarige vrouw met boodschappentrolley
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – De politie is in de omgeving van Axel op zoek naar een 73 jarige brouw met een boodschappentrolley. Met tips kan er naar 112 gebeld worden.


De politie deelde omstreeks 19.40 uur via Burgernet de oproep om uit te kijken naar de vrouw. Het gaat om een 73-jarige vrouw van 1.60 meter lang. De vrouw heeft een slank postuur en bruin haar tot op de schouders.

Op het moment van de vermissing droeg de vrouw een donkerblauwe gewatteerde jas en een spijkerbroek. Mevrouw is brildragend. De vrouw had een rode boodschappentrolley bij zich. Met tips over de verblijfplaats van deze vrouw kan gebeld worden naar 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (4-3-2024 om 13:36)
Ik blijf me toch steeds afvragen waarom er nooit foto's van de vermiste bijstaan. lijkt met toch heel makkelijk. iemand met een zinnig antwoord. iemand v/d politie misschien?
Cookie-instellingen beheren