Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie deelt foto vermiste 73-jarige vrouw Axel

Toegevoegd: 05-03-2024, 11.21 uur
Politie deelt foto vermiste 73-jarige vrouw Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft een foto gedeeld van de 73-jarige vrouw die sinds zondagmiddag wordt vermist vanuit Axel. Eerder werd via Burgernet al haar signalement verspreid.


De vrouw werd zondag rond 15.30 uur voor het laatst gezien in de Margrietstraat in Axel. "Mogelijk is zij vertrokken in de richting van het winkelcentrum aan het Szydlowskiplein", zo vertelt de politie. Mevrouw Voerhuis is brildragend en had een paars-rozekleurige boodschappentrolley bij zich. Voor zover bekend verplaatst zij zich te voet.

De vermiste vrouw is circa 1.60 meter lang. Ze heeft een slank postuur en bruin haar tot op de schouders. Op het moment van de vermissing droeg de vrouw een donkerblauwe gewatteerde jas en een spijkerbroek. Tips zijn bij de politie welkom via het telefoonnummer 0800-6070.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (5-3-2024 om 16:45)
Gaat politie nu wel weer zoeken, en informatie van mevrouw vrij geven. Dat hadden ze direct moeten doen! Wat een raar beleid van onze beschermers.
Cookie-instellingen beheren