Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Brandweer redt persoon uit te water geraakte auto

Toegevoegd: 05-03-2024, 17.37 uur - Update: 05-03-2024, 20.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

WILHELMINADORP - Meerdere hulpdiensten zijn dinsdagmiddag ingezet voor een melding van een auto te water aan de Oosthavendijk bij Wilhelminadorp. Er is één persoon uit het voertuig gehaald en naar een ziekenhuis gebracht.


De alarmcentrale kreeg omstreeks 17.00 uur de zorgwekkende melding binnen dat er mogelijk een voertuig in het water zou liggen ter hoogte van de Slurfseweg. Direct werden meerdere ambulances, een traumahelikopter, twee duikploegen en andere eenheden van de brandweer ter plaatse gestuurd.

Ter plekke bleek dat er daadwerkelijk een voertuig te water was geraakt. Toen de hulpdiensten arriveerden, bleek het voertuig al gezonken te zijn. De brandweer heeft één persoon uit het voertuig gered. Het slachtoffer - een vrouw - is door een duiker van de brandweer naar de kant gebracht en overgedragen aan het ambulancepersoneel.

De hulpdiensten, waaronder het traumateam, hebben een reanimatie gestart om het leven van het slachtoffer te kunnen redden. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over de huidige toestand is niets bekend. De weg is ter plekke afgesloten vanwege onderzoek.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren