Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw overleden na te water raken met auto

Toegevoegd: 05-03-2024, 21.20 uur
Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis, zo meldt de politie.
Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis, zo meldt de politie.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - De vrouw die dinsdag aan het einde van de middag met haar auto te water raakte bij Wilhelminadorp, is overleden. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


De hulpdiensten kregen rond 17.00 uur de melding dat een personenauto te water zou zijn geraakt tussen de Oosthavendijk en de Westhavendijk. Direct werden meerdere ambulances, een traumahelikopter, twee duikploegen en andere eenheden van de brandweer ter plaatse gestuurd.

Brandweerduikers wisten twintig minuten na de melding de automobiliste aan wal te brengen. Ze werd vervolgens gereanimeerd en met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Daar is ze helaas overleden, zo meldt de politie. Momenteel wordt nog onderzocht hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (6-3-2024 om 23:51)
Enorm triest. Heel veel sterkte voor alle naasten. Veel complimenten voor de hulpdiensten.
Arie (5-3-2024 om 22:21)
Triest om op deze manier aan het eind van je leven te komen. RIP voor de naaste familie.
Cookie-instellingen beheren