Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Code geel vanwege dichte mist in Zeeland

Toegevoegd: 06-03-2024, 09.02 uur
Code geel vanwege dichte mist in Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het midden en zuiden van het land komt plaatselijk dichte mist voor. De meteorologen van het KNMI hebben daarom, onder meer voor Zeeland, code geel afgegeven.


Tot 10.00 uur moet ook in onze provincie rekening worden gehouden met een zicht minder dan 200 meter. In de tweede helft van de ochtend lost de mist geleidelijk op, zo is de verwachting. In de tussentijd kunnen het verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden, zo waarschuwt het KNMI.

Ga je het verkeer in tijdens dichte mist? Pas dan je snelheid aan, houd een grotere afstand tot andere weggebruikers en schakel de juiste verlichting in: mistlampen voor bij minder dan 200 meter zicht, mistlampen achter bij minder dan 50 meter zicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (6-3-2024 om 23:47)
Henk, je kunt zien hoe laat de melding was Je was dus zélf duidelijk te laat om deze te lezen.. Moeten er hier ook 5 uitroeptekens achter zoals in jouw schrijfstijl?
Henk (6-3-2024 om 17:48)
13.00 uur kwam deze melding binnen was een beetje laat!!!!!
Cookie-instellingen beheren