Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar overleden persoon bosgebied Axel

Toegevoegd: 06-03-2024, 19.24 uur
Foto 21 van 23

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aap (6-3-2024 om 22:20)
@mk ik begrijp dat het frustrerend is dat een persoon daar toch dood aangetroffen word in zo’n bos. Maar voor de politie is het natuurlijk ook lastig om te zoeken. Mischien hebben ze het hele bos uitgekamd en was daar op dat moment niemand. Bij vermissing is het namelijk altijd zoeken naar een speld in een hooiberg.
mk (6-3-2024 om 20:00)
toen ik het hoorde dat er iemand vermist was heb ik die avond nog met een agent gesprokken en heb dit gezegt wat nu vanavond aan het licht is gekomen maar ik mocht niet van het ergste uit gaan maar ik had wel gelijk had ik zelf maar daar gaan zoeken maar ik kreeg te horen dat ze daar hadden rond gereden hadden en dat daar niks was. nou voor de familie van deze persoon veel sterkte.
Patrick (6-3-2024 om 19:53)
Zou er hier een verband kunnen zijn met de vermiste mevrouw in Axel deze week..
Cookie-instellingen beheren