Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

80-Jarige fietser aangereden door automobilist (77) Domburg

Toegevoegd: 07-03-2024, 16.59 uur
80-Jarige fietser aangereden door automobilist (77) Domburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

DOMBURG – Een 80-jarige fietser is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een automobilist in Domburg. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Omstreeks 13.30 uur reed een 77-jarige automobilist uit Koudekerke met zijn auto over een uitrit het bosgebied aan de Schelpweg uit. Hierbij raakte hij een 80-jarige fietser uit Utrecht. De fietser raakte gewond. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

De fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (9-3-2024 om 16:10)
@Vlissinger Merkwaardige reactie daar waar de automobilist in de fout gaat.
Vlissinger (9-3-2024 om 11:10)
Beide van de weg halen, veel te gevaarlijk met die leeftijden nog deelnemen aan het verkeer.
Ja-Ja (8-3-2024 om 06:42)
Even dit.Op dit bericht. Ik ben 78 jaar en ben gisteren op mijn E-FIETS 2x bijna aan gereden door AUTOMOBILISTE en SCHOOL gaande JONGEN. Ze komen van links .Ze zien me en rijden gewoon door ook al hebben ze geen voorrang. Omdat ik als OUDER op E-FIETS snel remt, anders knallen ze tegen me aan.Altijd maar defensief rijden. P.s Ik rijd/vaar al 61 jaar zonder problemen met mijn auto en motor en kajuitboot. Heb gisteren ook geen politie gezien.Waar zouden ze zijn.??? Zelfs op de fiets/motor zie je ze nergens.Te koud zeker.Zomers met korte broek, shirt dat lukt dan wel. Straks weer een stuk fietsen en hoop straks weer heel thuis te komen.
Cookie-instellingen beheren