Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Schuurtje in brand bij basisschool Heinkenszand

Toegevoegd: 17-03-2024, 21.49 uur
Het schuurtje is volledig in vlammen opgegaan.
Het schuurtje is volledig in vlammen opgegaan.
© Foto: Brandweer Heinkenszand
Door: Eugène Harthoorn

HEINKENSZAND – Afgelopen nacht is een schuurtje bij een basisschool in Heinkenszand in vlammen opgegaan. Het gebouw raakte ook beschadigd.


De brandweerlieden van Heinkenszand werden in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00.40 uur zonder spoed naar De Stenge gestuurd alwaar een buitenbrandje zou woedden. Na een snelle verkenning bleek dat bij de Reiger en Kibeo een brandje te woeden in een schuurtje.

Met meerdere stralen water was de brand snel onder controle. Dankzij het snelle optreden van de brandweer kon overslag naar de school worden voorkomen. Wel is een ruit van het gebouw kapot gegaan door de hitte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren