Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Sporenonderzoek dodelijk ongeluk Sluis afgerond

Toegevoegd: 19-03-2024, 03.15 uur
Foto 6 van 12
-->

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lang (20-3-2024 om 22:15)
4 uur , terwijl het een eenzijdig ongeval is.
Yep (20-3-2024 om 18:41)
was er een sloot geweest, dan had de sloot fout geweest ???????
G (20-3-2024 om 17:25)
Een boom kan er weinig aan doen dat hij bestaat en daar staat. Boven dat vormen bomen een natuurlijke markering, en worden ze, zeker in de polders, niet zelden ingezet om de bodem bij elkaar te houden met hun wortels. Anders verzakt de weg continu en gaat men daar weer over mopperen. Mijn condoleances aan de nabestaanden. Of het komt door te hard rijden of niet doet niks af aan het feit dat het een noodlottig ongeval is.
Jesse (20-3-2024 om 13:38)
Verschrikkelijk dat mensen met speculaties reageren in de reactie, sterkte aan de nabestaanden en hulpverleners. Er zou wel vaker nagedacht moeten worden of bomen vlak langs de weg wel verstandig zijn, van de weg raken op een weiland is een stuk veiliger dan tegen een boom.
WRX (19-3-2024 om 21:33)
Verschillende reageerders zeggen dat er niet normaal gereden is of niet aangepast. Hoe weten jullie dat? @Kees: daar ben ik het mee eens. Als het, om welke reden dan ook. mis gaat het door die gevaarlijke bomen goed mis.
Drica (19-3-2024 om 11:18)
@Kees: zulke bomenrijen hebben altijd al wegen gemarkeerd. Heb je liever betonblokken langs een weg die normaal met beplanting beter bij de omgeving passen? Men moet gewoon normaal rijden ook op een stille landweg. Wegen worden in de polder meestal aangelegd op/door onteigende grond van boeren en de bomen vormen de markering. In ieder geval rip aan de bestuurder en sterkte aan zn familie en de hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren