Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Artiest weggestuurd uit Middelburg vanwege geen vergunning

Toegevoegd: 31-03-2024, 23.50 uur
De artiest was niet in het bezit van een geldige vergunning.
De artiest was niet in het bezit van een geldige vergunning.
© Foto: Handhaving Middelburg
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Handhavers van gemeente Middelburg hebben vandaag een straatartiest zonder vergunning weggestuurd. De artiesten bevinden zich de laatste tijd geregeld binnen Vlissingen en Middelburg.


In de loop van Eerste Paasdag zagen de handhavers in het winkelcentrum van Middelburg een straatartiest zitten. Deze man had een hondenzandsculptuur gemaakt. De man had hier echter geen geldige vergunning voor. De man heeft een proces-verbaal gekregen en is weggestuurd.

De laatste tijd duiken soortgelijke artiesten regelmatig om binnen Zeeland. Volgens indebuurt.nl zouden deze mensen uit Roemenië komen. Op sociale media is er grote twijfel of deze kunstenaars wel echt kunst maken of dat er sprake is van een vorm van “oplichting”.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hard werkende (1-4-2024 om 03:32)
Als het een Roemeen of zo iets is, boete + paspoort ongeldig maken en terug sturen.
Cookie-instellingen beheren