Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke files na botsing N256 Wilhelminadorp

Toegevoegd: 02-04-2024, 15.32 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Een aanrijding op de Deltaweg (N256) tussen Goes en en Wilhelminadorp heeft dinsdagmiddag voor flinke files gezorgd. Bij de botsing raakten drie voertuigen beschadigd.


Een stukje voor de kruising bij de Langeweg ontstond rond 14.15 uur een kop-staartbotsing waarbij een Duitse personenauto, een Belgische personenauto en een Nederlands bestelbusje betrokken waren. Er werd een rapid responder van de ambulancedienst opgeroepen om de betrokkenen te controleren. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Alledrie de voertuigen moesten getakeld worden. Totdat deze klus erop zat, moest het verkeer tijdelijk over één rijbaan worden geleid. Dit zorgde voor flink wat verkeersoponthoud. Richting Zierikzee stond volgens de ANWB rond 15.00 uur nog een file van drie kilometer, de andere kant op ging het om een file van zeker twee kilometer.

Omstreeks 15.00 uur was de N256 zelf weer vrij, de parallelweg was tien minuten later ook weer helemaal beschikbaar.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (3-4-2024 om 13:20)
Daar gaan we weer en het hoogseizoen is nog niet eens begonnen, ik verheug me er op want het wordt weer een groot feest in het verkeer, dat is het al het hele jaar, maar de toeristen zorgen voor een verhoging van de feestvreugde. Een flinke wegenbelasting invoeren voor toeristen zou de overlast verminderen, goeie tip voor de gemeente Veere, waar het de laatste tien jaar zwaar uit de hand is gelopen wegens falend beleid voor de toekomst.
Jimmy Hendriks (3-4-2024 om 10:39)
denu, volkomen gelijk. Mogen ze wat meer aan doen. Aan de rest van de toetsenbordridders; de file van gistermiddag ontstond doordat de brug bij Kats open was gegaan, daardoor stond er al een file voor de stoplichten! Daarnaast staat er elke dag file rond die tijd voor de stoplichten t.h.v. Wilhelminadorp. Als je dat niet weet (toeristen over het algemeen) kan dit nog wel eens voor verassingen zorgen. Wellicht verlichte borden plaatsen met "let op file"? Gelijk in het Duits of Engels erbij zetten.
Timsalabim (3-4-2024 om 06:29)
Weer een paar belgen die betrokken zijn bij een ongeluk op een niet al te ingewikkelde verkeers situatie. Kunnen we Belgen niet gewoon de toegang tor NL ontzeggen? Ze hebben wel altijd hun grote mond vol over die “vervelende brutale boerse Hollanders” maar zelf maken ze er hier altijd een grote rommel van met hun auto’s…
Thera (3-4-2024 om 00:07)
Tja denu; ik kom daar 2x per dag en onvoorstelbaar hoeveel auto's/campers/vrachtwagens gewoon blijven staan en doorstroom hinderen. Vele borden worden blijkbaar niet begrepen..nog sterker; pas wederom de slagboom weer eens kapot gereden .Hoe duidelijk kan iets zijn.
@ denu (2-4-2024 om 23:57)
Oh er zijn 2 buitenlandse kentekens bij betrokken dus die stempelen we gelijk af als schuldig? Kijk ff goed naar de schades aan alledrie de auto's.. En trouwens, de brug is nog een goeie 3km verderop...
Arie (2-4-2024 om 20:42)
@ Denu, Heb jij wel goed gelezen waar het ongeval heeft plaats gevonden? Stond er dat het bij de brug gebeurde?? Als je goed gelezen hebt, stond er heel duidelijk voor de kruising bij de Langeweg!! Dit is kort bij de verkeerslichten.
Cookie-instellingen beheren