Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
61

Auto crasht in Yerseke

Toegevoegd: 12-04-2024, 18.18 uur
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE - Bij een eenzijdig ongeval op de Irenestraat in Yerseke is vrijdagmiddag een auto gecrasht. Meerdere personen zijn door de ambulancedienst onderzocht.


102

Het ongeval gebeurde omstreeks 16.40 uur op de kruising met de Oude Torenstraat en de Breeweg. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van het voertuig een "amsterdammertje" om en vloog vervolgens over de kop. De auto kwam ondersteboven op de motorkap van een bedrijfsbusje terecht. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse. 

Medewerkers van de ambulancedienst hebben zeker twee personen medisch onderzocht. Voor zover bekend hoefden zij niet naar het ziekenhuis. De politie heeft van meerdere betrokkenen getuigenverklaringen afgenomen. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. Het ongeval trok veel toeschouwers.

73

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lekkersimpel (12-4-2024 om 20:32)
Ja hoor ! De bestuurder reed in Yerseke, een Amsterdammertje om Moet niet gekker worden
Kees de Leeuw (12-4-2024 om 19:10)
Ze moeten nog een beetje sneller rijden in de bebouwde kom helemaal gestoord je zou er maar net fietsen maar niet overdenken
Cookie-instellingen beheren