Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
61

Jongen (15) rijdt stiekem in auto van ouders en vliegt over de kop

Toegevoegd: 13-04-2024, 09.05 uur
De auto werd bestuurd door een 15-jarige jongen.
De auto werd bestuurd door een 15-jarige jongen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE – De auto die gisteren over de kop vloog in Yerseke werd door een 15-jarige jongen bestuurd. De puber raakte niet gewond bij het ongeval.


102

De hulpdiensten werden vrijdagmiddag omstreeks 16.40 uur naar de Oude Torenstraat in Yerseke gestuurd. Ter plaatse bleek dat er een auto een paaltje had geramd en vervolgens over de kop was geslagen.

Volgens de politiewoordvoerder werd de auto bestuurd door een 15-jarige jongen. De jongen mocht alvast in de auto gaan zitten. Vervolgens heeft hij stiekem de auto gestart en is door de straat gaan rijden. Dit ging mis toen hij niet wist wat hij moest doen en per ongeluk op het gaspedaal trapte in plaats van de rem.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel zijn, volgens de politie, de ouders ontzettend geschrokken. De schade wordt afgehandeld.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (18-4-2024 om 17:49)
Het is uiteindelijk goed afgelopen. Het vergoeden van de schade zal ongetwijfeld geen gang naar de stadsbank als gevolg hebben. Die jongen is 15, puber, dan doe je soms dingen die achteraf onhandig blijken te zijn. Vroeger heb ik hetzelfde gedaan alleen ging het toen wel goed. Ook omdat mijn ouders er nooit achter zijn gekomen.
Annette Verhelst (16-4-2024 om 08:37)
Als je het nodig vindt om allerlei lelijks over iemand te zeggen/ toe te wensen (soms de meest erge dingen)/ouders de schuld te geven/onwaarheden te vertellen enz enz, wees dan ook zo flink om je naam te vermelden en niet een of andere laffe schuilnaam. Dat anoniem gal spuien zou bij de wet verboden moeten worden. En nee, ik ken deze mensen niet, maar ik weet helaas wel hoeveel impact het kan hebben....
Din (15-4-2024 om 04:50)
Aan sommige reacties te zien, merk ik dat ze geen jongens-puber van die leeftijd in huis hebben! Ik weet in ieder geval wel dat ik weer even goed op mijn autosleutels ga letten en niet mijn puber alvast laat zitten. Want ik heb WEL een hele leuke jongens-puber, die houd van lekker buiten zijn, dingen ondernemen, van alles interessant vind en vooral dingen uit probeert en die denkt dat hij al best wel veel kan.... Succes ouders, hopelijk word alles snel opgelost en dankbaar dat er niets gebeurt is!
Joost (14-4-2024 om 21:33)
Nou die kan zijn (Leeflang) betalen
John (14-4-2024 om 20:31)
Wat een trieste berichten weer over dit voorval... Dit soort gebeurtenissen is er 1 die al decennia lang gebeuren... niet alleen in Yerseke maar over de hele wereld... even vervelend als het een kind van je is... maar goed er zijn ergere dingen in het leven.. als de ouders de schade netjes oplossen dan komt alles goed. God en Jezus hebben hier ook invloed op..
Ria (14-4-2024 om 08:33)
het zal je auto maar zijn. eigenaren van beide auto's wens ik succes met de afhandeling door de verzekering. @Joop, een jongen van 15 is geen Manneke meer. die weet dat er iets fout kan gaan.
Cookie-instellingen beheren