Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (15) rijdt stiekem in auto van ouders en vliegt over de kop

Toegevoegd: 13-04-2024, 09.05 uur
De auto werd bestuurd door een 15-jarige jongen.
De auto werd bestuurd door een 15-jarige jongen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE – De auto die gisteren over de kop vloog in Yerseke werd door een 15-jarige jongen bestuurd. De puber raakte niet gewond bij het ongeval.

De hulpdiensten werden vrijdagmiddag omstreeks 16.40 uur naar de Oude Torenstraat in Yerseke gestuurd. Ter plaatse bleek dat er een auto een paaltje had geramd en vervolgens over de kop was geslagen.

Volgens de politiewoordvoerder werd de auto bestuurd door een 15-jarige jongen. De jongen mocht alvast in de auto gaan zitten. Vervolgens heeft hij stiekem de auto gestart en is door de straat gaan rijden. Dit ging mis toen hij niet wist wat hij moest doen en per ongeluk op het gaspedaal trapte in plaats van de rem.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel zijn, volgens de politie, de ouders ontzettend geschrokken. De schade wordt afgehandeld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (13-4-2024 om 10:29)
oei effen Apeldoorn bellen
Jac (13-4-2024 om 10:23)
Die weet wat hij de komende tijd met zijn zakgeld kan doen........
Loes (13-4-2024 om 10:09)
Dat wisten de ouders ook niet....om alert te zijn. Hoe zal de verzekering reageren
Cookie-instellingen beheren