Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (15) rijdt stiekem in auto van ouders en vliegt over de kop

Toegevoegd: 13-04-2024, 09.05 uur
De auto werd bestuurd door een 15-jarige jongen.
De auto werd bestuurd door een 15-jarige jongen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE – De auto die gisteren over de kop vloog in Yerseke werd door een 15-jarige jongen bestuurd. De puber raakte niet gewond bij het ongeval.

De hulpdiensten werden vrijdagmiddag omstreeks 16.40 uur naar de Oude Torenstraat in Yerseke gestuurd. Ter plaatse bleek dat er een auto een paaltje had geramd en vervolgens over de kop was geslagen.

Volgens de politiewoordvoerder werd de auto bestuurd door een 15-jarige jongen. De jongen mocht alvast in de auto gaan zitten. Vervolgens heeft hij stiekem de auto gestart en is door de straat gaan rijden. Dit ging mis toen hij niet wist wat hij moest doen en per ongeluk op het gaspedaal trapte in plaats van de rem.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel zijn, volgens de politie, de ouders ontzettend geschrokken. De schade wordt afgehandeld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Muziek (13-4-2024 om 23:42)
@toon Er staat toch duidelijk dat hij het gaspedaal ipv de rem in heeft getrapt? Het schijnt dat de snelheid dan doorgaans omhoog schiet.
Toon (13-4-2024 om 22:27)
Zie het had dus niet te maken met te hard rijden of drugs !!! Ik had WEER gelijk !!!
Marian (13-4-2024 om 21:56)
@Drica: jij hebt vast geen kinderen. Wat een onsympathieke reactie: "ik hoop dat de verzekering niets uitkeert". Bij jou loopt vast altijd alles op rolletjes en kun je alle gevaren feilloos inschatten. En Bewoner: eerst proberen te typen zonder typfouten i.p.v. dergelijke sneren te geven. Veel sterkte ouders: ik hoop dat het netjes opgelost wordt!
Ja (13-4-2024 om 20:47)
Wat een rare opmerking zondag duid in de zak en alles opgelost en vergeven.
Bewoner (13-4-2024 om 17:29)
Zondag, allemaal een duid in het zakje... Alles opgelost en vergeven !
Joop (13-4-2024 om 17:10)
Het manneke zal geen kwade bedoelingen hebben gehad maar heb wel met de ouders te doen misschien lang voor de auto moeten sparen. hopelijk houdt hij er geen trauma aan over en kunnen deskundigen hulp bieden.. Familie sterkte.
Cookie-instellingen beheren