Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Bestuurder ongeval Vleugelweg Goes levert rijbewijs in

Toegevoegd: 13-04-2024, 09.16 uur
De fietsster werd door het bedrijfsbusje aangereden.
De fietsster werd door het bedrijfsbusje aangereden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De bestuurder van het busje dat vrijdagmiddag betrokken was bij een aanrijding in Goes heeft onder andere zijn rijbewijs moeten inleveren. De tegenpartij werd nagekeken door de ambulancedienst.

De bestuurder van het bedrijfsbusje kwam omstreeks 17.00 uur op de Vleugelweg in botsing met een fietsende jongedame. Het meisje kwam hierbij ten val. Zij is door medewerkers van de ambulancedienst nagekeken, maar hoefde  niet naar het ziekenhuis.
 

De bestuurder van de bedrijfsbus werd door de politie aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De woordvoerder van de politie laat weten dat er niet bekend is hoeveel de man op had. Wel is bekend dat de bestuurder zijn rijbewijs heeft moeten inleveren en dat er voor de man een melding is gedaan bij het CBR voor een educatieve maatregel.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren