Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij steekpartij Oost-Souburg, meerdere arrestaties

Toegevoegd: 14-04-2024, 23.33 uur - Update: 16-04-2024, 09.28 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – De politie doet onderzoek naar een steekpartij op het Zeelandiaplein in Oost-Souburg. Een persoon raakte gewond. Zeker twee personen zijn aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 21.50 uur de melding van een mogelijk geweldsincident in Oost-Souburg. De politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Op een privéterrein aan het Zeelandiaplein werd een gewond persoon aangetroffen. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie werd ook gealarmeerd voor een incident op de kruising van de Ahornstraat en de Molenweg. Hier zou, volgens buurtbewoners, een conflict hebben plaatsgevonden in een groepje jongeren. Hierbij is iemand tegen de grond geslagen. Vervolgens is de “dader” door een groepje achtervolgd.

De politie heeft op beide locaties onderzoek gedaan. Dit onderzoek werd omstreeks 23.15 uur afgerond. In een woning aan de Platanenstraat in Oost-Souburg zijn twee mannen aangehouden. De politie doet nog onderzoek naar hun betrokkenheid bij het steekincident. Het tweetal is naar een politiecellencomplex gebracht.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (15-4-2024 om 10:51)
Snap dit soort dingen nooit... je heb ruzie, en dan moet de ander dood? Vroeger ging je gewoon met elkaar op de vuist als je ruzie had en dat was het dan. (en nee, vroeger was niet alles beter, maar messentrekken en andere wapengebruik was hier op Walcheren een zeldzaamheid nu is het zo ongeveer elke week prijs)
Bewoner (15-4-2024 om 10:43)
Slechte opvoeding i.c.m. groepsdruk brengt helaas dit soort tuig voort,. De maatschappij is er weer lekker mee. Voor dit soort gasten zou dienstplicht goed zijn.
Willem (15-4-2024 om 09:39)
Ik loop elke dag veel met de honden door Souburg, wat er hier allemaal niet gebeurt en wat voor tuig er rondspookt. Maak ook verlichting in het park bij de Lekvijver, aardedonker en daar maken ze gebruik van om niet op te vallen.
Ad Jonkers (15-4-2024 om 08:07)
Het zijn niet alleen slagers die lange messen dragen......
Zeeuws (15-4-2024 om 08:06)
Wat een trieste berichten weer.
Loes (15-4-2024 om 07:07)
Het dorp is bij na lange niet veilig meer savonds wil je niet meer over straat.
Cookie-instellingen beheren