Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Souburger (30) werd meerdere keren gestoken

Toegevoegd: 15-04-2024, 13.16 uur
De gewonde werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht.
De gewonde werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De persoon die gisteren gewond raakte bij een steekpartij in Oost-Souburg is een 30-jarige man uit die plaats. Volgens de politie had hij meerdere steekwonden. De aangehouden verdachten zijn 17 en 18 jaar oud.

De politie kreeg zondag rond 21.50 uur meldingen over een conflict in het dorp. Hierbij zou iemand zijn gezien met een mes. Voor de politie reden om direct met meerdere eenheden ter plekke te gaan. Omstanders meldden vervolgens bij de agenten dat in een steeg aan het Zeelandiaplein een gewonde man lag. Deze werd inderdaad aangetroffen. De man werd met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Volgens de eerste verklaringen is het slachtoffer op het Zeelandiaplein gestoken. Op het moment dat agenten hier arriveerden, waren de daders er echter al vandoor. "Omdat het vermoeden was dat de verdachten in een woning aan de Platanenstraat zouden zijn, zijn ook daar agenten naartoe gegaan. In de betreffende woning zijn vervolgens twee jongemannen van 17 en 18 jaar aangehouden", zo meldt de politie. De twee zitten nog vast voor verder onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (16-4-2024 om 13:52)
Ad Jonkers, ik heb zelf ook jonge kinderen maar nu scheer je iedereen over 1 kan ff oppassen hoor met je onzin.
Tor (15-4-2024 om 21:31)
Het valt mij op, dat onze tv zenders regelmatig dure tv ploegen naar Amerika sturen, om ons vervolgens te laten zien wat er allemaal mis is. We zien dan schietpartijen, bruut politieoptreden en noem maar op. Als ik het dagelijkse Nederlandse nieuws tot mij neem, kunnen al die TV ploegen gewoon aan het werk worden gezet in Nederland. Schietpartijen, Steekpartijen, gruwelijke mishandeling van passanten, mishandeling van dienstverleners zoals buschauffeurs, conducteurs beveiligers, verkeersregelaars, plofkraken, honderden aanslagen op huizen, zelfs als er extra politiebeveiliging wordt ingezet (Vlaardingen). en ga zo maar door. En ja, in Amerika ga je zomaar 20 jaar de bak in. Hier krijg je bij gebrek aan gevangenbewaarders een enkelband.
Onveilig (15-4-2024 om 19:14)
Bizar. Ik hoop dat er deze lente en zomer veel preventieve controles komen
Ad Jonkers (15-4-2024 om 15:52)
@bram goeree; ze krijgen tegenwoordig op hun 6e jaar een steekwapen. Hebben ze liever dan een fiets. Ze kunnen amper alleen naar de wc maar een mes is de standaarduitrusting.....
anon (15-4-2024 om 15:37)
En zo verneuk je binnen 3 tellen je toekomst!. Maar goed, met 2 falende ouders kan je van dit soort paupertjes ook niet meer verwachten. Beide poging tot moord, daar ga je niet met een tik op de vingers vanaf komen.
bram goeree (15-4-2024 om 14:12)
zijn messen tegenwoordig in de aanbieding voor die jonge gasten .het is aan de orde van de dag .verschrikkelijk
Cookie-instellingen beheren