Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
61

Gewonde bij steekpartij Oost-Souburg, meerdere arrestaties

Toegevoegd: 14-04-2024, 23.33 uur - Update: 16-04-2024, 09.28 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – De politie doet onderzoek naar een steekpartij op het Zeelandiaplein in Oost-Souburg. Een persoon raakte gewond. Zeker twee personen zijn aangehouden.


102

De politie kreeg omstreeks 21.50 uur de melding van een mogelijk geweldsincident in Oost-Souburg. De politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Op een privéterrein aan het Zeelandiaplein werd een gewond persoon aangetroffen. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie werd ook gealarmeerd voor een incident op de kruising van de Ahornstraat en de Molenweg. Hier zou, volgens buurtbewoners, een conflict hebben plaatsgevonden in een groepje jongeren. Hierbij is iemand tegen de grond geslagen. Vervolgens is de “dader” door een groepje achtervolgd.

De politie heeft op beide locaties onderzoek gedaan. Dit onderzoek werd omstreeks 23.15 uur afgerond. In een woning aan de Platanenstraat in Oost-Souburg zijn twee mannen aangehouden. De politie doet nog onderzoek naar hun betrokkenheid bij het steekincident. Het tweetal is naar een politiecellencomplex gebracht.

Zie ook:
73

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (16-4-2024 om 13:42)
@tony, is een politiek probleem. Iedereen weet waar de ellende vandaan komt maar dit mag niet genoemd worden want dat is discriminatie. Tijd voor de overheid om knalhard in te grijpen en de grenzen dichtgooien voor kansparels. Deze groep verpest het voor diegenen die wel normaal meedoen en met deze mensen heb ik geen enkel probleem.
Bram (16-4-2024 om 10:22)
Word tijd voor een buurt alliante. Aanpakken die gasten! Wie interesse heeft graag berichtje achter laten.
Tony (15-4-2024 om 18:34)
Dinsdagavond 9april was een bijeenkomst, gesproken over veiligheid leefklimaat in Oost Souburg! Op deze meting hebben dorp-bewoners hun ongenoegen en angst vanwege veel overlast en intimidaties door jongeren geuit ! Het is toch niet te accepteren dat bewoners, ouderen angstig zijn om naar buiten te gaan! Als bewoners niet zien of ondervinden dat er wordt opgetreden en gehandhaafd, dan is er geen vertrouwen meer naar politie/overheid ! Op deze bijeenkomst was duidelijk hoe groot de problemen door de bewoners werden ervaren! Na afloop had ik en vele bewoners niet het gevoel en vertrouwen, dat de besproken problemen daadwerkelijk worden aangepakt ofwel worden opgelost. Samen moeten wij dit oplossen voor een fijne betere leefbaar samenleving.
nn (15-4-2024 om 14:50)
Waar moet dit allemaal naar toe. Is praten niet meer belangrijk mocht er onenigheid zijn. beterschap voor de persoon
Jaap (15-4-2024 om 12:07)
De verloedering van Souburg gaat in snel tempo door, het wordt tijd voor een grote schoonmaak onder het tuig dat hier neergestreken is. Zoals in veel gemeenten zijn woningcorporaties te makkelijk met het toewijzen van woningen en zitten gemeentebesturen te slapen.
Drica (15-4-2024 om 12:01)
Die gast in die arrestantenbus maakt het zich op min 0.48 wel aso gemakkelijk hopelijk zijn die schoenen die hij laat zien niet van diefstal afkomstig. Zo te zien gedraagt hij zich ook zo in auto's van familie/vrienden. Zooitje ongeregeld daar(overloop woongebied van de bloemenlaan eo in Vlissingen).
Cookie-instellingen beheren