Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Politieonderzoek in woning Westerzicht Vlissingen

Toegevoegd: 18-04-2024, 02.47 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft woensdagnacht een onderzoek gedaan in een woning aan de Westerzicht in Vlissingen. Wat er precies gebeurd is, is vooralsnog onbekend.


De hulpdiensten, waaronder de Rotterdamse traumahelikopter, werden in de nacht van woensdag op donderdag met spoed opgeroepen voor een incident in een woning aan de Westerzicht in Vlissingen. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

De politie heeft ter plaatse in de woning een onderzoek ingesteld. De Forensische Opsporing van de politie is ter plaatse gekomen om te ondersteunen in dit onderzoek. Wat er gebeurd is, is vooralsnog niet bekend.

Zie ook:
-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingen (18-4-2024 om 17:31)
Lodewijk nee die is weg uit de wijk
Jopie (18-4-2024 om 15:12)
Dat doet er toch niet toe?!
Lodewijk (18-4-2024 om 08:08)
Is dit hetzelfde adres als de gaskraan toen?
Cookie-instellingen beheren