Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km
61

Overleden persoon in woning Westerzicht Vlissingen

Toegevoegd: 18-04-2024, 10.49 uur
De politie deed onderzoek naar de toedracht van het overlijden.
De politie deed onderzoek naar de toedracht van het overlijden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie heeft het onderzoek in een woning in Westerzicht in Vlissinen afgerond. In de woning werd een overleden persoon aangetroffen.


102

De hulpdiensten werden aan het begin van de afgelopen nacht met spoed opgeroepen voor een incident in een woning aan de Westerzicht in Vlissingen. Ter plaatse bleek dat de hulp van de hulpverleners niet meer mocht baten. Het slachtoffer overleed.

De politie heeft vervolgens een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het overlijden. De politiewoordvoerder laat weten dat er waarschijnlijk geen sprake is geweest van een medisch incident of een misdrijf.


 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.
--> 73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren