Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee arrestaties na inval in drugspand Poortvliet

Toegevoegd: 19-04-2024, 11.33 uur
Twee arrestaties na inval in drugspand Poortvliet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - In Poortvliet heeft de politie twee mensen aangehouden vanwege drugshandel vanuit een woning. Dat gebeurde al eind maart maar is nu pas naar buiten gebracht omdat de politie eerst het onderzoek wilde afwachten.


De afgelopen maanden kwamen vanuit de buurt meerdere meldingen dat vanuit een woning aan het Kerkplein (mogelijk) drugs werd gedeald. Ook werd melding gemaakt van overlast. Deze signalen waren voor de politie voldoende om een onderzoek te starten en uiteindelijk naar het betreffende huis te gaan.

Op 22 maart gingen agenten rond 16.00 uur de woning binnen. "Dat was nog niet zo makkelijk want ondanks het feit dat er twee mensen in de woning waren, deed men niet open. Uiteindelijk werd op een later moment de deur wel geopend en konden de agenten naar binnen", zo vertelt de politie vandaag.

De politie werd al snel duidelijk dat er inderdaad werd gedeald vanuit de woning. "Er lagen zakjes hennep, zakjes harddrugs, pillen, brokjes drugs en op verschillende plaatsen contant geld. Verder lagen er nog blokken hasj en grotere zak hennep", aldus de politie. Alle drugs-gerelateerde zaken die werden aangetroffen, zijn in beslag genomen.

De bewoonster en een 24-jarige man uit Poortvliet, welke ook in de woning was, zijn aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren