Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
-->

Alcohol in het spel bij eenzijdig ongeluk A58 Kapelle

Toegevoegd: 21-04-2024, 10.29 uur
Er was uitsluitend sprake van materiële schade.
Er was uitsluitend sprake van materiële schade.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De automobilist die vannacht tussen Schore en Kapelle naast de snelweg A58 belandde, had teveel gedronken en heeft daarom een tijdelijk rijverbod gekregen. Dat meldt de politie.


De 30-jarige man, afkomstig uit Heinkenszand, belandde rond 01.00 uur met zijn blauwe Seat Leon in de rechterberm toen hij richting Vlissingen reed. Na de melding werden politie en ambulancedienst opgeroepen maar volgens de politie bleek van letsel geen sprake te zijn. Wel bleek de man onder invloed te hebben gereden. De man kreeg daarom een rijverbod van drie uur.

Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de beschadigde Seat te takelen. Van schade aan een vangrail of het wegdek was volgens de politie geen sprake. Rond 01.40 uur was de weg weer vrij.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (21-4-2024 om 12:07)
Alle kosten op die clown verhalen.
Cookie-instellingen beheren