Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Persoon te water N257 Bruinisse

Toegevoegd: 23-04-2024, 00.21 uur
Persoon te water N257 Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE – De politie heeft vannacht een persoon uit het water bij Bruinisse gehaald. De opgeroepen brandweer hoefde niet ingezet te worden.


De politie en brandweer werden in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 00.05 uur opgeroepen voor een melding van een persoon te water langs de N257 bij Bruinisse.  Er werden meerdere duikploegen en blusgroepen van de brandweer opgeroepen.

Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat de persoon al zelfstandig uit het water was gekomen. Volgens de Veiligheidsregio heeft de politie zich over de persoon ontfermd en hoeft er geen verdere inzet van hulpdiensten plaats te vinden.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren