Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Katwijker met rijverbod stapt in water N257 Bruinisse

Toegevoegd: 23-04-2024, 11.41 uur
Katwijker met rijverbod stapt in water N257 Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE – Een 28-jarige man uit Katwijk heeft maandagavond een rijverbod gekregen omdat hij met alcohol op stilstond langs de kant van de Philipsdam. De man sprong vervolgens in het water.


Agenten troffen aan het einde van de avond een voertuig aan in de berm van de N257 bij Bruinisse. De auto stond stil met gevarenlichten aan. Hierop hebben de dienders de bestuurder, een 28-jarige man uit Katwijk, aangesproken. De agenten zagen vervolgens een lege drankfles op de bijrijdersstoel liggen. Hierom is er een blaastest afgenomen bij de bestuurder. De bestuurder heeft hierop een rijverbod gekregen.

Bij het in bewaring nemen van de autosleutel ging de bestuurder de Philipsdam over en stapte daar over de vangrail. Hij liep vervolgens de dam af naar beneden en voor de agenten konden ingrijpen , stond de man al in het koude water. Direct werden diverse hulpdiensten opgeroepen om de man te helpen.

De agenten hebbenop de man ingepraat en na ongeveer vijf minuten is de man zelfstandig uit het water gekomen en is door de politie opgewarmd.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (23-4-2024 om 18:06)
Feit is wel dat dit geen hoogvlieger was. Oh , laat ik net doen of ik wil zwemmen. En dan ineens, hey, het water is koud man. Hoe kan dat dan......zelfs een straalbezopen vent weet dat nog. Maar hij niet.
vanpuffelen (23-4-2024 om 14:38)
Het is trouwens wel een behoorlijk stukje zwemmen vanaf de Philipsdam naar Katwijk.
vanpuffelen (23-4-2024 om 13:30)
Laat die man toch , als hij zo graag het water inloopt moet hij dat toch zelf weten , al tie het koud krijgt gaat hij er vanzelf weer wel uit (of niet).
Rene Eerland (23-4-2024 om 13:17)
Vanmorgen lag er een persoon in de berm bij de oprit van de Philipsdam (N257) naar de N59 richting Bruinisse. Er stonden mannen van de Rijkswaterstaat bij. Hij leek te slapen, zou dit dezelfde man geweest kunnen zijn?
Cookie-instellingen beheren