Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Grote zoekactie naar vermiste vrouw bij IJzendijke

Toegevoegd: 10-05-2024, 13.59 uur
Grote zoekactie naar vermiste vrouw bij IJzendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE - Bij IJzendijke is vrijdagmorgen een grote zoekactie geweest naar de 79-jarige vrouw die sinds gisteren wordt vermist vanuit IJzendijke.


Bij de zoekactie is onder meer het Veteranen Search Team (VST) ingezet. Dit team bestaat uit veteranen en overige geüniformeerden en wordt alleen ingezet na overleg met de politie. De politie zelf zoekt ook mee. Vanochtend kwam namelijk al een politiehelikopter naar het dorp om vanuit de lucht te zoeken. De politie heeft drones ingezet.

Via Burgernet werd donderdagavond rond 21.50 uur al het signalement van de vrouw verstuurd. De vermiste vrouw draagt een zwart jack en een zwart-witte broek met een motiefje. Ze heeft donkerbruin haar en verplaatst zich te voet. Tips over de verblijfplaats van de vrouw zijn nog altijd welkom via het algemene nummer 0900-8844.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren