Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Politie: Bewoners van IJzendijke, bekijk je camerabeelden

Toegevoegd: 10-05-2024, 19.05 uur
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE – De politie roept de bewoners van Ijzendijke op om hun camerabeelden te bekijken op de aanwezigheid van de vermiste vrouw. De politie doet dit in verband met een zorgwekkende vermissing.


De politie vraagt de inwoners van IJzendijke om hun camerabeelden van hun camera’s bij hun huis of bedrijf te bekijken. Tussen 20.00 uur en 21.30 uur donderdagavond zou mogelijk een vermiste vrouw zichtbaar kunnen zijn.

De politie is sinds donderdagavond op zoek naar een 79-jarige vrouw. Ze heeft bruin haar en draagt een zwarte jack. Ook heeft ze een zwart/witte broek aan met een motiefje. De vrouw is lopen vertrokken. De politie maakt zich zorgen om haar welzijn.

-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren