Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Grote alcoholcontrole Mortiere Middelburg

Toegevoegd: 11-05-2024, 21.56 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft bij een controle in Middelburg een groot aantal automobilisten gecontroleerd op onder andere het rijden onder invloed.

De controle werd gehouden op het terrein van de Mortiere in Middelburg. Met behulp van een fuik op de rotonde werd er een selectie gemaakt tussen de bestuurders. Een gedeelte werd eruit gepikt om nader gecontroleerd te worden. Het hoofddoel van de controle is het controleren op rijden onder invloed van alcohol en drugs. Hier geldt een zero-tolerance beleid tijdens deze controle.

Ook de Belastingdienst en Veilig Verkeer Nederland werken mee aan deze controle. Op een later moment zullen de onderzoeksresultaten worden gedeeld.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren