Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Hengelaars slaan vissen dood aan de Ooievaar Terneuzen

Toegevoegd: 12-05-2024, 15.53 uur
Op de genoemde plaats is het niet toegestaan vis mee te nemen.
Op de genoemde plaats is het niet toegestaan vis mee te nemen.
© Foto: Wijkagenten Terneuzen
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie  heeft vier  vissers in Terneuzen beboet voor het meenemen van vis en  het vissen met  te veel hengels.

De wijkagenten van Terneuzen kregen een melding binnen dat er vier mannen aan het vissen waren aan de Ooievaar in Terneuzen. De vissers zouden de gevangen vis doodgeslagen hebben en in een tas hebben gestopt.

Bij controle bleek dat de vissers inderdaad dode vissen bij zich hadden en dat ze, tegen de gestelde regels in, viste met vier hengels. Ze hebben allevier een bekeuring gekregen van 370 euro.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (12-5-2024 om 20:04)
Ze moeten die boete per hengel geven en de hengels in beslag nemen.
Drica (12-5-2024 om 17:50)
Het zal me niets verbazen als het hier mensen betreft die van overal vandaan in Terneuzen en omgeving werken. De echte sportvisser gooit de vis terug. Een tijdje terug kwamen we terug van de mac en zagen ook vissers bij die vijver achter de benzinepomp bezig. We probeerden een gesprek aan te gaan maar ze verstonden ons niet. Dit is best jammer voor de visstand in de binnenwateren. Ik zal niet mee eten want er komen pijpjes uit op het water. Duidelijke verbodsborden met aanvullende regelgeving zouden dit gebeurde in de toekomst kunnen voorkomen denk ik.
Governthemente (12-5-2024 om 16:27)
"....en dat ze, tegen de gestelde regels in, viste met vier hengels. Ze hebben allevier een bekeuring gekregen...." Dus 16 hengels in totaal?
Michel (12-5-2024 om 16:14)
Hoe lomp kan je maar zijn, om tegen de regels in te vissen met teveel hengels.
Jacob (12-5-2024 om 16:10)
De vis wordt duur betaald
Cookie-instellingen beheren