Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Auto ligt uren in sloot bij Westkapelle

Toegevoegd: 15-05-2024, 08.54 uur
Foto 5 van 10
-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor cp van der Neut (16-5-2024 om 22:16)
Echt, niet bekeurd omdat het wellicht mogelijk is om alcohol later te hebben genuttigd. Als je dit leest maakt het mij verdrietig. Zoeken naar een reden om toch maar niet schuldig te kunnen zijn, hoe ver gaan wij hiermee door. Straks begripvol allemaal de andere kant opkijken? Nee, alcohol gecontstateerd gewoon foute boel en op de bon. Ga maar naar de rechter om je gelijk te halen, je zal dan nuchter zijn en realisren dat het wel een sterk verhaal zal zijn....
Peter (15-5-2024 om 10:52)
Hoppa en weer eentje met vermoedelijk alcohol achter het stuur. Leren ze het nu nooit? Het meest trieste is nog wel dat er recentelijk een kind is overleden door zo`n dol dwaze roekeloze alcohol rijder. Schaam je. Dit is een vergrijp wat heeeeeeel hard aangepakt moet worden. Drugs en alcohol horen niet in het verkeer. En als je de plaats van het ongeval verlaat weet iedereen genoeg. Ook daar zware straffen op zetten.
Ed (15-5-2024 om 10:26)
Deze lambal heeft dus ontzettend veel geluk gehad!
Cookie-instellingen beheren