Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke wateroverlast in Vogelwaarde

Toegevoegd: 16-05-2024, 17.43 uur
De brandweerlieden werden vandaag meerdere keren ingezet voor wateroverlastmeldingen.
De brandweerlieden werden vandaag meerdere keren ingezet voor wateroverlastmeldingen.
© Foto: Brandweer Vogelwaarde
Door: Eugène Harthoorn

VOGELWAARDE – De brandweer van Vogelwaarde is vandaag meerdere keren ingezet voor forse wateroverlast meldingen in Vogelwaarde.

De brandweerlieden werden in de loop van de dag ingezet voor meldingen van wateroverlast aan de Bossestraat. Hier bleek door de hevige regenval een kruipruimte van een woning te zijn volgelopen. De brandweer heeft met behulp van een pomp de kruipruimte leeggezogen.

Toen dit incident meester was, werd de brandweer alweer doorgestuurd naar de Beukenstraat. Ook hier was sprake van wateroverlast. De brandweer heeft het probleem hier ook opgelost.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (16-5-2024 om 18:58)
Vanmorgen stonden meerdere straten onderwater. De straten waar recentelijk nieuwe riolering is aangelegd, bleken nog niet te zijn aangesloten op het afwateringsnet. Behoorlijke blunder van de Gemeente Hulst, met een hoop ellende voor de bewoners tot gevolg.
Cookie-instellingen beheren