Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie zoekt getuigen ernstig ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 17-05-2024, 19.10 uur
De politie zoekt getuigen en camerabeelden.
De politie zoekt getuigen en camerabeelden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie zoekt getuigen van het ongeluk waarbij vanmiddag in Terneuzen een personenauto op zijn kop in een voortuin tot stilstand kwam.

De bedrijfsauto reed volgens de politie vermoedelijk met hoge snelheid over de Kennedylaan, de Kerkhoflaan en de Julianastraat voordat deze bij de Willem de Zwijgerlaan over de kop vloog en tegen de gevel van een woning klapte. De bestuurder, waarvan de identiteit nog niet bekend is gemaakt, werd zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis. De persoon die in de woning aanwezig was ten tijde van het ongeluk, bleef gelukkig ongedeerd.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en is daarom op zoek naar mensen die rond 13.15 uur getuige waren van het ongeval. Ook zoekt de politie 
mensen die camerabeelden hebben van de zwarte bedrijfswagen van vlak voor het incident of van het incident zelf.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (29-5-2024 om 16:10)
Weet iemand hoe het met de bestuurder gaat?
Eddy (18-5-2024 om 14:49)
Dat is niet gebeurt, naar mijn aller waarschijnlijkheid is is gebeurt, van af de Kerkhoflaan vol gas gegeven, over de Axelsestraat gevlogen de Julianastraat in en met een maximale snelheid van 160 KM de Amsterdammertjes omvergemaaid, vervolgens door een dikwanndige 6 " stalen barrier geramd een lantarenpaal geraakt, om vervolgens de gevel van een woning te slopen, en tot stilstand te komen, en dat met met een autotje van 885 KG ?????? Het is een wonder dat er niet meer slachtoffers gevallen zijn !!! Totale waanzin !!! Woon zelf in de Zuidlandstraat in Terneuzen, is met zeer grote regelmaat net een racebaan snelheden van 160 KM per uur geen uitzondering, motoren back fire , alsof er geschoten word, En zeg er wat van totale agressie,.........
Cookie-instellingen beheren