Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet voor verward persoon Zierikzee

Toegevoegd: 19-05-2024, 18.42 uur - Update: 19-05-2024, 22.09 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Verschillende hulpdiensten zijn zondagmiddag ingezet vanwege een verward persoon bij een woning aan de Volkerakstraat in Zierikzee.


Naast diverse politie-eenheden gingen ook de ambulancedienst en een hoogwerker van de brandweer rond 17.30 uur ter plaatse. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd gealarmeerd, maar deze kwam uiteindelijk niet ter plekke. Het traumateam draaide om toen dit rond 18.10 uur ter hoogte van Hellevoetsluis vloog.

De straat, waarin in april en mei vorig jaar ook al de nodige inzet was vanwege een verward persoon, werd vanwege het incident deels afgezet met rood-witlinten.
 

Heb jij nu hulp nodig of maak jij je zorgen om iemand? Bel geheel anoniem 0800-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans van den Dikkenberg (20-5-2024 om 02:29)
Heel erg triest. Als ouders sta je machteloos, als hulpverleling sta je hulpeloos,en wij als maatschappij.???!!! Heel veel sterkte ouders en broers en hulpverlening.
Dré (19-5-2024 om 21:27)
Treurig genoeg is de beste man ook overleden…. Lang leve de ‘’ hulp verlening ‘’ en het 12 gesprekken systeem.
Cookie-instellingen beheren