Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Arrestatieteam ingezet voor man op dak Zierikzee

Toegevoegd: 25-04-2023, 16.10 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE – De politie is donderdag enkele uren bezig geweest om een man van het dak van een rijtjeswoning af te halen. Onder andere werd het arrestieteam ingezet.


De politie kreeg omstreeks 10.40 uur de melding dat er een man al geruime tijd op het dak van de woning aan de Volkerakstraat in Zierikzee zat. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Al snel bleek dat de man niet op eigen gelegenheid van het dak wilde gaan. Daarom werd ook een hoogwerker ter plaatse gestuurd.

Ondertussen werd ook het arrestatieteam opgeroepen. De gespecialiseerde agenten van dit team kwamen omstreeks 13.00 ter plaatse. Er werd ook een reddingskussen ingezet van de brandweer. Met behulp van de hoogwerker zijn de leden van het arrestatieteam naar het dak gegaan. Daar heeft een onderhandelaar ongeveer een uur met de man gesproken. Uiteindelijk hebben de leden van het arrestatieteam de man via het raam van de woning naar binnengewerkt.

De man is aan het ambulancepersoneel overgedragen. Vervolgens is de persoon onder politiebegeleiding weggebracht. Volgens buurtbewoners verkeerde deze man onder invloed verdovende middelen. Tijdens de inzet van de hulpverleners is een groot gedeelte van de straat afgezet door politie en handhaving.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D.R. (26-4-2023 om 10:45)
@Export zeeuw.. Deze man was helemaal van de wereld door verdovende middelden, Vervolgens een psychose er achter aan.. Dus Arthur heeft wel een punt
exportzeeuw (26-4-2023 om 07:50)
@ arthur.. die man kiest er niet voor om mentaal in nood te verkeren. eerst beter nadenken voor je domme dingen roept
Arthur (25-4-2023 om 18:34)
En wie gaat opdraaien voor de gemaakte kosten? Die mafkees waarschijnlijk niet.
D.R. (25-4-2023 om 16:49)
3 jaar geleden al zijn huis in de fik gestoken, nu dit weer. Een grote pluim voor het wegbezuinigen van dit soort instanties waar hij thuis hoort. Ik als buurman zag dit dus allang aankomen
Cookie-instellingen beheren