Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Westerscheldetunnel deels dicht vanwege ernstig ongeval

Toegevoegd: 22-05-2024, 21.18 uur - Update: 22-05-2024, 22.07 uur
De Westbuis is tijdelijk afgesloten.
De Westbuis is tijdelijk afgesloten.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij de Westerscheldetunnelweg (N62) in Hoek is woensdagavond een auto van de weg geraakt en vervolgens naast een watergang terecht gekomen. De hulpdiensten zijn ter plaatse. De Westbuis van de Westerscheldetunnel is vanwege het ongeluk tijdelijk afgesloten.

Door onbekende oorzaak raakte rond 20.20 uur een personenauto van de weg. Het voertuig kwam op zijn kop in het riet tot stilstand. Een inzittende raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Het slachtoffer was wel aanspreekbaar toen de hulpdiensten arriveerden.

Na de melding werden onder meer brandweerduikers opgeroepen. Deze bleken volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) niet nodig te zijn. Er werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Deze landde bij de incidentlocatie en heeft het slachtoffer rond 21.40 uur overgebracht naar een ziekenhuis.

Een berger van Kuzee is inmiddels bezig de auto te takelen.

Meer volgt

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren