Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man geslagen voor een "pijpje flakka" in Vlissingen

Toegevoegd: 25-05-2024, 15.14 uur
Beide personen waren onder invloed van de drugs flagga.
Beide personen waren onder invloed van de drugs flagga.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De mishandeling in Vlissingen vanmorgen werd veroorzaakt door een ruzie over de drug flakka. Een vrouw sloeg haar ex.

Vanmorgen werden de politie en ambulancedienst ingezet voor een geweldspleging in een woning in Vlissingen. Ter plaatse bleek dat er een vrouw haar ex had geslagen. Volgens de vrouw zou de ruzie zijn geweest om flakka. Beide personen waren onder invloed van deze drugs. In de woning was het volgens de politie een grote ravage met “glas, kots en geschimmelde etenswaren.

De politie waarschuwt voor het gevaarlijke en verslavende middel flakka.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (27-5-2024 om 07:26)
Oh @Thijs, jij hebt het echt niet begrepen he.
Thijs (26-5-2024 om 12:37)
Zwakke leiders zorgen voor zware tijden. Als je focus ligt op boetes schrijven om de kas te spekken zodat dat geld vervolgens zo snel mogelijk Nederland uitgepompt kan worden om verspilt te worden aan oorlog en andere onzin, dan help je mee aan het in stand houden van het probleem. @De hoge hoed Ze moeten van jou toch boetes schrijven omdat het gepeupel zich aan de regels moet houden? Of zie je nu ook in dat de politie wel iets belangrijkers te doen heeft dan z'n mankrachten daaraan te verspillen? En die lage straffen? Daar heeft de meerderheid van Nederland zelf voor gekozen door de laatste decennia op zachte heelmeesters te stemmen die vervolgens het rechtssysteem geïnfecteerd hebben
Vlissinger (26-5-2024 om 00:11)
@ De hoge hoed, dat gebeurt ook in Nederland hoor, paar jaar geleden in het nieuws geweest in Zeeland was een agent geinfiltreerd in een drugs organisatie en die kreeg toen een verhouding met de vrouw van de grote boos, deze agent heett later zelfmoord gepleegd.
Niet belangeijk (25-5-2024 om 23:50)
Dat pand met die spiegelende ramen waar ze staan, is een groot drugspand.. Dag in dag uit, tijd maakt niet uit, komen ze daar om hun zooi. Jan en alleman gaat naar binnen en staat ook zo weer buiten.. Vaak ruzie op de straat, ellendige rotzooi daar! Sluit dat pand.. Geeft meer rust in de straat
R (25-5-2024 om 23:48)
Ik drink liever een bakkie muntthee. Ieder z'n ding.
De hoge hoed (25-5-2024 om 22:58)
Misschien zou er eens een team samengesteld moeten worden die gaat infiltreren in het drugsnetwerk. Of kijk ik misschien iets teveel Hollywood films? Ik weet wel dat er in Amerika dat soort acties worden uitgevoerd. De kleine jongens heb je niet veel aan. Die staan met die lage straffen in NL zo weer op straat want er worden te weinig gevangenissen gebouwd. Wat een land.....en ze slapen lekker verder.
Cookie-instellingen beheren